Flash logó A5 jegyzetfüzet

Kód: 6-00440
Nincs értékelés
Márka: Story Shop
2 990 Ft
Raktáron
Várható kézbesítés:
2024.5.31
Szállítási lehetőségek

Hivatalos DC Comics termék

A Flash Logó A5 jegyzetfüzet a minőség és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyát nyújtja. A stílusos megjelenés és a praktikus jellemzők miatt ez a jegyzetfüzet hű társad lesz minden nap!

Részletes információ

Termék részletes leírása

A DC-Flash Logó A5 jegyzetfüzet a tökéletes társ lesz minden iskolásnak vagy jegyzet írásra készülőnek. Ezt a praktikus jegyzetfüzetet gondosan terveztük, hogy segítse a hatékony tanulást és a jegyzetek rendezett vezetését.

Főbb Jellemzők:

  • Stílusos Design: A piros színű borító és a DC-Flash logóval díszített dizájn elegáns megjelenést kölcsönöz a jegyzetfüzetnek.

  • Ideális Méret: Az A5 méretű jegyzetfüzet könnyen elfér a hátizsákban vagy táskában, így mindig kéznél van, amikor szükséged van rá.

  • 100 Oldal Vonalas Lapokkal: Bőséges oldalszám biztosítja, hogy elegendő helyed legyen jegyzetek készítéséhez, gondolataid feljegyzéséhez vagy házi feladatokhoz.

  • Gumi Könyvjelző: A beépített gumi könyvjelző segít abban, hogy mindig megtaláld az aktuális oldalt, és gyorsan visszatérj a fontos információkhoz.

  • Minőségi Papír: A jegyzetfüzet lapjai magas minőségűek, így a tollazatod simán siklik rajtuk, és a jegyzetek jól olvashatók maradnak.

Használati Területek:

  • Iskolásoknak: Ideális a tanórán készült jegyzetekhez vagy házi feladatokhoz.

  • Jegyzetek Készítéséhez: Professzionális jegyzetek vezetéséhez munkahelyi vagy személyes célokra.

  • Mindennapi Feljegyzésekhez: Használd a gondolataid, ötleteid vagy terveid rögzítésére.

A DC-Flash Logó A5 jegyzetfüzet a minőség és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyát nyújtja. A stílusos megjelenés és a praktikus jellemzők miatt ez a jegyzetfüzet hű társad lesz minden nap!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Flash
Súly: 0.3 kg
Anyaga: papír, polyuretán
Mérete: A5
Tulajdonsága: 100 vonalas lap, gumi könyvjelző

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: