Hunter X Hunter - Hisoka szobor

Kód: ABYFIG017
Nincs értékelés
Márka: AbyStyle
13 990 Ft
Raktáron
Várható kézbesítés:
2024.6.24
Szállítási lehetőségek

Hivatalos Hunter X Hunter termék

A "Hunter x Hunter - Hisoka Szobor" egy lenyűgöző prémium szobor a Hunter x Hunter rajongók és a sorozat kedvelői számára.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A "Hunter x Hunter - Hisoka Szobor" egy lenyűgöző prémium szobor a Hunter x Hunter rajongók és a sorozat kedvelői számára. Ez a PVC szobor hűen ábrázolja a sorozat ikonikus karakterét, Hisokát, és igazi műalkotásnak számít, amely precíz részletekkel és élénk színekkel büszkélkedhet.

Jellemzők:

  • Prémium Minőség: A szobor magas minőségű PVC-ből készül, amely precíz részleteket és élénk színeket biztosít.

  • Méretek: A szobor magassága 20 cm, ami lenyűgöző méret a kiállításhoz otthonában vagy munkahelyén.

  • Hisoka: A Hisoka szobor hűen ábrázolja a karaktert, és részletesen kidolgozott, hogy minden rajongó elégedett legyen vele.

  • Dísztárgy: Ez a szobor nemcsak egy prémium gyűjteményi tárgy, hanem tökéletes dísztárgy is a Hunter x Hunter rajongók számára, hogy büszkén kiállítsák.

Hunter x Hunter Élmény:

Ez a szobor lehetővé teszi, hogy egy részét a Hunter x Hunter világának hozd be a saját otthonodba vagy munkahelyedre. Hisoka lenyűgöző ábrázolása emlékeztetni fog a sorozat izgalmas eseményeire, és kiemeli ennek a karakternek a jelentőségét.

Ez a prémium szobor tökéletes ajándék a Hunter x Hunter rajongók számára, és megmutatja rajongásukat a sorozat és a karakter iránt.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Hunter X Hunter
Súly: 0.4 kg
Anyaga: PVC
Mérete: 20 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: