Naruto Shippuden poszter szett

Kód: ABYDCO609
Nincs értékelés
Márka: AbyStyle
3 990 Ft
Raktáron
Várható kézbesítés:
2024.6.19
Szállítási lehetőségek

Hivatalos Naruto termék

Mélyedj el a Naruto Shippuden izgalmas világában ezzel a páratlan poszter szettel! A Naruto Shippuden Poszter Szett két lenyűgöző alkotást tartalmaz, amelyek a sorozat ikonikus pillanatait és karaktereit örökítik meg. Mindkét poszter mérete 52 x 38 cm, és tökéletesen bemutatja a ninják hősiességét és barátságait.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Merülj el a Naruto Shippuden világában ezzel a lenyűgöző poszter szettel, amely két különleges alkotást tartalmaz, méltósággal ábrázolva a sorozat ikonikus pillanatait és karaktereit. A Naruto Shippuden Poszter Szett egy igazi kincs minden rajongónak, akik szeretnék újraélni az emocionális kalandokat és mély értékeket.

Mindkét poszter mérete 52 x 38 cm, és minden egyes részletében gondosan megtervezett. Az egyik poszter a karaktereket és a világot mutatja be, míg a másik az akció és a dinamika erejét hozza el. Ezek a poszterek nem csupán faldekorációk, hanem olyan műalkotások, amelyek azonnal áthelyeznek a Naruto Shippuden izgalmas világába.

Használd ezt a poszter szettet, hogy mindig emlékeztessen a hősiesség fontosságára és a barátságok erejére, amelyek meghatározzák a sorozat szellemiségét. Az otthonod bármely szobájában helyet kaphatnak ezek a poszterek, hogy mindig veled legyenek, és mindig emlékeztesselek arra, hogy bármilyen kihívásba is ütközz, a narutói kitartás és az akaraterő vezessen végül a sikerhez.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Naruto
Súly: 0.3 kg
Anyaga: laminált papír vastagsága 170g/m²
Mérete: 2 db 52 x 38 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: