Blackpink - The Album Crown színváltós világító ébresztő óra

Kód: XSZCKO0020
Nincs értékelés
Márka: Szupicuccok
8 990 Ft
Raktáron
Várható kézbesítés:
2024.7.19
Szállítási lehetőségek

Kellemes ébredés és színes hangulat egyben! Ez a világító ébresztőóra 7 színben világít, dátumot és hőmérsékletet is mutat. 3 db AAA elemmel működik (nem tartozék).

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ez a világító ébresztőóra tökéletes kiegészítője lehet az éjjeliszekrénynek vagy az íróasztalnak. Különleges tulajdonságai és a sokoldalú funkciók révén nemcsak a korai ébredést teszi könnyebbé, hanem vidámságot is hoz a szobádba.

Az ébresztőóra 7 különböző színben világít, mely folyamatosan változik. Az óra funkciói között megtalálható a 12 órás óra, a dátumkijelzés és az ébresztőóra, így mindig pontosan tudhatod az időt és a dátumot. Emellett a hőmérséklet is látható a kijelzőn.

Az ébredést kellemessé teszi az ébresztőóra beépített ébresztési dala, amely kellemes hangulatot teremt a reggeli pillanatokban. Az óra 3 db AAA elemmel működik (amelyek nem tartozékok), így nem szükséges hosszú vezetékeket használni hozzá.

Az igazán látványos hatást az éjszakai vagy sötét környezetben fejti ki, amikor a színes világítás igazán feltűnik. Legyen ez az ébresztőóra egy vidám színfolt a hálószobádban, amely kedvenc képeidet is magával hozza.

Gyors ébredés, kellemes reggel, és színes hangulat - mind együtt ebben az egyedülálló világító ébresztőórában.

Az egyedileg gyártott termékeket a vásárló által választott méret, szín, szerint a vásárló kifejezett kérésére állítjuk elő, ezért a termékek megrendelése esetén a 45/2014. (II.26) kormányrendelet  29. § (1) bekezdés c) pontja szerint nem gyakorolható a 14 napos indokolás nélküli elállási jog.

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: K-POP
Súly: 0.17 kg
Anyaga: Műanyag
Extrák: 7 különböző színű LED világítás
Mérete: 78×78×78mm
Működés: 3db AAA ceruzaelem
Származási hely: Magyarország
Termék jellege: Egyedileg gyártott termék

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: