Darksiders - Horsemen Oversize Egérpad

Kód: LAB920002
Nincs értékelés
Márka: ItemLab
13 990 Ft
Raktáron
Várható kézbesítés:
2024.5.31
Szállítási lehetőségek

Hivatalos Darksiders termék

Ezzel az egérpaddal nemcsak a szórakozás és produktivitás nő meg, hanem egyben a játék világába való mélyebb elmerülés is. Hagyja, hogy a Lovasok ereje és lendülete mindig vele legyenek, és tegye még különlegesebbé a munkát vagy játékot!

Részletes információ

Termék részletes leírása

A "Darksiders - Horsemen Oversize Egérpad" egy igazi kincs minden Darksiders rajongó számára, akik szeretik a játék izgalmas világát és karaktereit. Ez a lenyűgöző, nagy méretű egérpad nemcsak kiválóan funkcionális, hanem egyben műalkotás is, ami méltó módon tiszteleg a négy Lovas előtt.

Az egérpad mérete, 80 x 35 x 0.4 cm, lehetővé teszi, hogy elegendő teret biztosítson az egér és a billentyűzet számára, így könnyedén dolgozhat vagy játszhat rajta. A vastagsága garantálja a kényelmes használatot és az egér sima mozgását. A polyester anyag minőségi és tartós, így hosszú éveken át megőrzi élénk színeit és részleteit.

Az egérpad dizájnja a Darksiders sorozat négy Lovasát ábrázolja, akik a játék ikonikus karakterei. Ez a műalkotás megjeleníti a Lovasok erejét és misztikus jellegét, és minden pillanatban inspirációval tölti el Önt. A gazdag részletek és az élénk színek garantálják, hogy az egérpad ne csak egy hasznos eszköz legyen, hanem egyben egy lenyűgöző műalkotás is.

A "Darksiders - Horsemen Oversize Egérpad" tökéletes ajándék lehet minden Darksiders rajongó vagy játékfanatikus számára. Ezzel az egérpaddal nemcsak a szórakozás és produktivitás nő meg, hanem egyben a játék világába való mélyebb elmerülés is. Hagyja, hogy a Lovasok ereje és lendülete mindig vele legyenek, és tegye még különlegesebbé a munkát vagy játékot!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Gamer
Súly: 0.5 kg
Anyaga: polyester
Mérete: 80 x 35 x 0.4 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: