DC Comics - Superman pénztárca

Kód: ABYBAG191
Kiárusítás
Nincs értékelés
Márka: AbyStyle
5 990 Ft
Raktáron
Várható kézbesítés:
2024.3.4
Szállítási lehetőségek

Hivatalos DC termék

A "DC Comics - Superman" pénztárca ideális választás mindennapi használatra, és egyúttal egy fantasztikus ajándék lehet a DC Comics és Superman rajongói számára.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

DC Comics - Superman Pénztárca

Az "DC Comics - Superman pénztárca" egy kiváló minőségű kiegészítő, amely az ikonikus Superman szuperhős világát hozza el hozzád. Ezt a pénztárcát a kék alapú dizájn és a piros-sárga Superman logó díszíti, és minden DC Comics rajongót lenyűgöz.

Műszaki adatok:

  • Méretek (zárva): Kb. 9,5cm x 11cm
  • Méretek (kinyitva): Kb. 22cm
  • Anyag: Poliuretán

Dizájn:

  • Az "DC Comics - Superman" pénztárca azonnal felismerhető dizájnja miatt emeli ki a tömegből. A Superman logó és a kék szín hűen tükrözi a klasszikus képregények és filmek stílusát.
  • A dizájn rendkívül részletes és minőségi kivitelezésű, amely elősegíti a pénztárca egyediségét.

Funkciók:

  • A pénztárca praktikus tervezésű, és több rekeszt kínál az aprópénznek, bankjegyeknek, bankkártyáknak és egyéb személyes dokumentumoknak. Így minden pénzügyi eszközöd könnyen rendben tartható.

Praktikus és stílusos:

  • Az "DC Comics - Superman" pénztárca ideális választás mindennapi használatra, és egyúttal egy fantasztikus ajándék lehet a DC Comics és Superman rajongói számára.

Ez a pénztárca lehetővé teszi, hogy mindig a Superman világát és a szuperhős erényeit hordozd magaddal. Az "DC Comics - Superman pénztárca" egy stílusos kiegészítő, amely minden rajongó számára kihagyhatatlan.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Superman
Súly: 0.09 kg
Anyaga: poliuretán
Mérete: kb 9,5cm x 11cm zárva, L 22cm kinyitva

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: