Dragon Ball - Shenron Prémium oldaltáska

Kód: ABYBAG375
Nincs értékelés
Márka: AbyStyle
20 990 Ft
Raktáron
Várható kézbesítés:
2024.7.22
Szállítási lehetőségek

Hivatalos Dragon Ball termék

Ez az oldaltáska kiváló ajándék a Dragon Ball rajongók számára, és egyedülálló módon fejezhetik ki rajongásukat a sorozat iránt.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A "Dragon Ball - Shenron Prémium Oldaltáska" egy kivételes darab a Dragon Ball rajongók számára, akik szeretnék kifejezni szeretetüket a sorozat iránt és stílusosan cipelni a dolgaikat. Ez a prémium oldaltáska nem csak szép, hanem funkcionális is, és ideális választás minden napra vagy különleges alkalmakra.

Jellemzők:

  • Magas Minőségű Anyag: Az oldaltáska kiváló minőségű anyagokból, például magas minőségű PVC és poliuretánból készült, amelyek erősek és tartósak.

  • Méretek: Az oldaltáska mérete 35 x 5 x 27 cm, ami ideális méretű mindennapi használathoz és kényelmesen elfér benne egy laptop vagy más dolgok.

  • Shenron Design: Az oldaltáska díszítése a Shenron sárkányral és a Dragon Ball sorozat ikonikus motívumaival történik, hogy igazán kifejező és stílusos legyen.

  • Stílus és Funkció: Ez az oldaltáska nemcsak szép, hanem funkcionális is. Rengeteg tárolóhelyet és zsebet tartalmaz, így könnyen rendszerezheted a dolgaidat.

Sárkányi Elegancia:

Ez a prémium oldaltáska lehetővé teszi, hogy minden nap egy kis részét a Dragon Ball világában töltsd, és a Shenron sárkány erejét magaddal cipelheted. Használd mindennapi táskaként vagy különleges alkalmakra.

Ez az oldaltáska kiváló ajándék a Dragon Ball rajongók számára, és egyedülálló módon fejezhetik ki rajongásukat a sorozat iránt.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Dragon Ball
Súly: 0.5 kg
Anyaga: PVC és poliurethán
Mérete: 35x5x27cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: