10 Érdekesség a Jóbarátok Sorozatról, Ami Talán Meglepetést Okoz

10 Érdekesség a Jóbarátok Sorozatról, Ami Talán Meglepetést Okoz

A Jóbarátok (Friends) sorozat, amely 1994-ben debütált, azóta is az egyik legnépszerűbb és legkultikusabb vígjátéksorozat maradt. A hat fiatal barát vicces és megható kalandjai New Yorkban azóta is számtalan rajongót szereztek világszerte. De vajon tudtad, hogy a kulisszák mögött is történtek érdekes dolgok? Itt van 10 érdekesség, amit talán még nem tudtál a Jóbarátok sorozatról:

1. Az Eredeti Cím Majdnem Más Volt

A sorozat eredetileg nem "Jóbarátok" címen futott volna. Az eredeti munkacím a "Six of One" volt, de végül a "Friends Like Us" cím mellett döntöttek.

2. Ross és Rachel Való Életben is Randiztak

Jennifer Aniston és David Schwimmer, akik Rachelt és Rosst alakították, az első évadban titokban randiztak a való életben. Ez a kémia talán hozzájárult karaktereik sikeréhez.

3. A Rembrandts "I'll Be There for You" Című Dala

Az ikonikus "I'll Be There for You" című számot a Rembrandts adta elő, de eredetileg egy másik dal volt, amit a sorozat készítői cseréltek le a jelenlegi számra.

4. A Könnyfakasztó Utolsó Felvételnap

Az utolsó epizód, a sorozat fináléja mindenki számára megható pillanatokat hozott. A felvételi napokon a szereplők és a stábtagok is könnyeztek.

5. Különleges Vendégszereplők

A sorozat számos híres vendégszereplőt vonultatott fel, mint például Bruce Willis, Julia Roberts, George Clooney és Anna Faris.

6. A Kávézó Népszerű Hely

A sorozat központi helyszíne, a Central Perk kávézó, nem létező hely. Azonban annyira népszerű lett, hogy a világ számos városában megnyitottak hasonló nevű kávézókat.

7. Jennifer Aniston és Courteney Cox Barátsága

Jennifer Aniston és Courteney Cox a sorozat forgatása alatt olyan jó barátokká váltak, hogy a való életben is szoros barátságot ápoltak, és még mindig tartják a kapcsolatot.

8. Az Utolsó Epizód Páros Nézettségi Rekordot Döntött

Az utolsó epizód, amely 2004-ben adásba került, azóta is a legtöbb nézőt vonzotta az amerikai televíziózás történetében.

9. Az Iconic Pivot Jelenet

A Chandler és Ross közötti "Pivot!" jelenet az egyik legikonikusabb pillanat a sorozatból. Azonban a jelenetet többször ismételték, mivel a színészek nem tudták komolyan venni a szót.

10. A Főszereplők Utolsó Közös Felvételnapja

A főszereplők az utolsó közös felvételnapjukon eldugtak egy kulacsot a Central Perk kanapéjában, emlékül a sorozatról.

A Jóbarátok sorozat örökké része marad a popkultúrának, és ezek az érdekességek csak a jéghegy csúcsa a rajongók számára. Ha még nem láttad a sorozatot, vagy ha újra szeretnéd nézni, mindig találsz benne valami újat, hogy felfedezz.

https://www.szupicuccok.hu/jobaratok/