Naruto Shippuden A4 négyzetrácsos spirál füzet

Kód: 8445118034417
Nincs értékelés
4 990 Ft
Raktáron
Várható kézbesítés:
2024.6.25
Szállítási lehetőségek

Hivatalos Naruto termék

Hozd Létre A Saját Ninja Kalandjaidat - Naruto Shippuden A4 Négyzetrácsos Spirál Füzetteddel! Szerezd be most a Naruto Shippuden A4 négyzetrácsos spirál füzetet, és merülj el a ninja világában.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Üdvözöljük a ninják és harcosok világában! A Naruto Shippuden A4 négyzetrácsos spirál füzet lenyűgöző lehetőséget kínál a kreativitás kibontakoztatására, és lehetővé teszi, hogy a Naruto Shippuden univerzumában örökítsd meg gondolataidat és terveidet.

Főbb jellemzők:

Kifinomult Kialakítás: Ez a füzet tökéletes egyensúlyt talál a stílus és a funkcionalitás között. Az A4 méretű lapok a négyzetrácsos elrendezéssel lehetővé teszik a pontos jegyzetelést és rajzolást. A 5mm-es margóval a tervezés is könnyedén megvalósítható.

Gazdag Funkcionalitás: A füzet 120 négyzetrácsos lapból áll, amelyek minőségi papírból készültek. A perforált lapok könnyen letéphetők, ami kiváló lehetőséget nyújt a jegyzetek csoportosítására vagy megosztására. A 4db lyukkal ellátott lefűzhető lapok a könnyű archiválást is lehetővé teszik.

Kifejezd Kreativitásod: A négyzetrácsos elrendezés és a minőségi lapok lehetővé teszik a szabad rajzolást, tervezést és jegyzetelést. Legyen szó matematikáról, művészetről vagy akár saját történetek megírásáról, a füzet mindig segítségedre lesz.

Kényelmes Használat: A spirálfüzet kiváló megoldás a könnyű és kényelmes használathoz. Az A4 méretű lapok sok teret kínálnak a gondolataid kibontakoztatására, míg a spirál kötés lehetővé teszi, hogy a füzet könnyen nyitva maradjon.

Hozd Létre A Saját Ninja Kalandjaidat - Naruto Shippuden A4 Négyzetrácsos Spirál Füzetteddel! Szerezd be most a Naruto Shippuden A4 négyzetrácsos spirál füzetet, és merülj el a ninja világában. Rögzítsd a gondolataidat, terveidet vagy rajzolj saját történeteket ebben a lenyűgöző füzetben. Légy részese a Naruto Shippuden univerzumának és hozd létre a saját ninja kalandjaidat a lapokon! Mutasd meg, hogy te is egy mester ninja vagy, aki kreativitásával és terveivel mindig készen áll a következő kihívásra!

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Naruto
Súly: 0.4 kg
Anyaga: papír
Mérete: A4
Tulajdonsága: kemény borítás, négyzetrácsos lapok, 120 lap, 5mm-es margóval, perforált (könnyen letéphető a lap), lefűzhető lapok, 4db lyukkal

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: