Naruto Shippuden - Naruto szobor

Kód: ABYFIG013
Nincs értékelés
Márka: AbyStyle
13 990 Ft
Raktáron
Várható kézbesítés:
2024.4.23
Szállítási lehetőségek

Hivatalos Naruto termék

A "Naruto Shippuden - Naruto Szobor" egy lenyűgöző prémium szobor a Naruto Shippuden rajongók és a sorozat kedvelői számára.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A "Naruto Shippuden - Naruto Szobor" egy lenyűgöző prémium szobor a Naruto Shippuden rajongók és a sorozat kedvelői számára. Ez a PVC szobor hűen ábrázolja a sorozat ikonikus főszereplőjét, Narutót, és igazi műalkotásnak számít, amely precíz részletekkel és élénk színekkel büszkélkedhet.

Jellemzők:

  • Prémium Minőség: A szobor magas minőségű PVC-ből készül, amely precíz részleteket és élénk színeket biztosít.

  • Méretek: A szobor magassága 17 cm, ami lenyűgöző méret a kiállításhoz otthonában vagy munkahelyén.

  • Naruto: Az Naruto szobor hűen ábrázolja a karaktert, és részletesen kidolgozott, hogy minden rajongó elégedett legyen vele.

  • Dísztárgy: Ez a szobor nemcsak egy prémium gyűjteményi tárgy, hanem tökéletes dísztárgy is a Naruto Shippuden rajongók számára, hogy büszkén kiállítsák.

Naruto Shippuden Élmény:

Ez a szobor lehetővé teszi, hogy egy részét a Naruto Shippuden világának hozd be a saját otthonodba vagy munkahelyedre. Naruto lenyűgöző ábrázolása emlékeztetni fog a sorozat izgalmas eseményeire, és kiemeli ennek a karakternek a jelentőségét.

Ez a prémium szobor tökéletes ajándék a Naruto Shippuden rajongók számára, és megmutatja rajongásukat a sorozat és a karakter iránt.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Naruto
Súly: 0.4 kg
Anyaga: PVC
Mérete: 17 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: