Sonic A4 gumis keményfedeles füzettartó mappa

Kód: CSG0096
Nincs értékelés
Márka: GrupoErik
3 990 Ft
Raktáron
Várható kézbesítés:
2024.4.23
Szállítási lehetőségek

Hivatalos Sonic termék

A Sonic A4 Gumis Keményfedeles Füzettartó Mappa ideális választás iskolásoknak, diákoknak, vagy bármilyen irodai környezetben dolgozóknak, akiknek szükségük van a dokumentumok vagy jegyzetek rendezett és védelmet nyújtó tárolására.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Sonic A4 Gumis Keményfedeles Füzettartó Mappa egy praktikus és strapabíró mappa, amely ideális a dokumentumok, jegyzetek vagy A4 méretű füzetek rendszerezésére és tárolására. A mappa kemény fedelessel rendelkezik, ami védi a benne található tartalmat és megakadályozza a sérüléseket. Az A4 méretű lapok könnyen illeszkednek a mappába, és több füzetet vagy dokumentumot is képes befogadni.

A mappát egy rugalmas gumi rögzítővel látták el, amely biztosítja a tartalom helyén maradását és megakadályozza a lapok kiesését. Ezáltal rendszerezheted és könnyen hozzáférheted a fontos papírokhoz vagy jegyzetekhez.

Főbb Jellemzők:

  • Kemény Fedeles Mappa: A kemény fedeles mappa védi a tartalmat a sérülésektől és behajlástól.

  • A4 Méret: Az A4 méretű mappa alkalmas A4 lapok, jegyzetek és füzetek tárolására.

  • Több Füzet Tárolására Alkalmas: A mappa több füzet vagy dokumentum tárolására alkalmas.

  • Gumi Rögzítő: A rugalmas gumi rögzítő megakadályozza a lapok kiesését és biztosítja a tartalom helyén maradását.

Felhasználási Terület:

A Sonic A4 Gumis Keményfedeles Füzettartó Mappa ideális választás iskolásoknak, diákoknak, vagy bármilyen irodai környezetben dolgozóknak, akiknek szükségük van a dokumentumok vagy jegyzetek rendezett és védelmet nyújtó tárolására. A mappa segít megőrizni a fontos papírokat és könnyen hozzáférni hozzájuk.

Ez az ajándék kiváló választás iskolakezdéshez, munkahelyi születésnapokra, vagy bármilyen alkalomra, amikor valakiért szeretnél egy praktikus és hasznos meglepetést szerezni.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Sonic
Súly: 0.2 kg
Anyaga: papír
Mérete: A4 (34 x 25,5 x2 cm)

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: