The Witcher XL gaming egérpad

Kód: MGGE017
Nincs értékelés
Márka: GrupoErik
7 990 Ft
Raktáron
Várható kézbesítés:
2024.4.26
Szállítási lehetőségek

Hivatalos The Witcher termék

Az egérpad egy lenyűgöző méretű gaming kiegészítő, amely méltó módon tiszteleg a The Witcher világában. Az XL méretű felület biztosítja az elegendő teret az egér és a billentyűzet számára a pontos és sima játékélményért.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A "The Witcher XL Gaming Egérpad" a valódi The Witcher rajongók számára teremtve lett, akik imádják ezt a sötét és izgalmas fantasy világot. Ez a kivételes méretű gaming egérpad nem csupán egy eszköz a jobb játékélményhez, hanem egyben egy út a The Witcher univerzumába, ahol a történetek és karakterek életre kelnek.

Az egérpad lenyűgöző mérete, mely XL-kategóriába tartozik, biztosítja, hogy elegendő teret biztosítson mind az egér, mind a billentyűzet számára. A kiváló minőségű anyag, mely strapabíró és sima felületű, garantálja az egér sima mozgását és a pontos irányítást. A méret és a minőség együttműködésének eredményeképpen a játékélmény lényegesen fokozódik.

Az egérpad dizájnja a The Witcher világát idézi fel, ikonikus helyszínekkel és karakterekkel. A sötét és misztikus hangulat jelenik meg az egérpadon, miközben a részletek és a színek együttesen garantálják a megkapó megjelenést. Minden alkalommal, amikor használja az egérpadot, egy kis darabot vihet magával a The Witcher világába.

A "The Witcher XL Gaming Egérpad" nem csak egy eszköz a jobb játékhoz, hanem egyben egy szenvedélyes rajongás kifejezése is a The Witcher iránt. Ezzel az egérpaddal mélyebben belemerülhet a fantasy világba és élvezheti a játékokat még inkább. Ajándékozza meg magát vagy másokat ezzel a stílusos és egyedi gaming egérpaddal, és tegye még emlékezetesebbé a játékidőt!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: The Witcher
Súly: 0.4 kg
Anyaga: polyester
Mérete: 80 x 35 x 0,4 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: