World of Warcraft - "Horde" jegyzetfüzet

Kód: ABYNOT041
Nincs értékelés
Márka: AbyStyle
3 990 Ft
Raktáron
Várható kézbesítés:
2024.6.19
Szállítási lehetőségek

Hivatalos World of Warcraft termék

Tartogasd a gondolataid és jegyzeteid a World of Warcraft "Horde" jegyzetfüzetben! Ez a prémium minőségű jegyzetfüzet tartós kemény borítással és stílusos belső kialakítással rendelkezik. Légy stílusos és rendezett az egyedi World of Warcraft dizájnnal!

Részletes információ

Termék részletes leírása

A "World of Warcraft - Horde jegyzetfüzet" egy valódi kincs minden World of Warcraft rajongó és játékos számára. Ez a jegyzetfüzet nemcsak praktikus eszköz az ötleteid és jegyzeteid rögzítésére, hanem egy olyan tárgy is, amely hűen tükrözi a Horde frakció erejét és karakterét.

A jegyzetfüzet kemény borítása matt lakkozással és débosszal készült, ami egy kivételes stílust és minőséget sugall. A Horde ikonikus dizájnja és mintái a borítás minden oldalán megjelennek, így mindig közelebb kerülsz a Warcraft világához.

A tokkötés biztosítja, hogy a jegyzetfüzet tartalma mindig biztonságban legyen, és a könyvjelző lehetővé teszi, hogy könnyen megtaláld az aktuális oldalt. Az 180 oldalnyi papír elegendő teret nyújt a jegyzetek, gondolatok vagy tervek feljegyzéséhez.

A belső lap alján található mintázat további vizuális érdekességet ad a jegyzetfüzetnek, és hozzájárul a stílushoz. A "World of Warcraft - Horde jegyzetfüzet" minőségi papírból készült, ami lehetővé teszi a könnyű írást és rajzolást.

Méretei (21,7cm x 15,5cm) kompaktak és könnyen hordozhatók, így mindig nálad lehet, ha szükséged van rá. Ez a jegyzetfüzet tökéletes ajándék lehetőség mind a saját használatra, mind egy World of Warcraft rajongó barátod vagy családtagod meglepésére.

Rendeld meg még ma a "World of Warcraft - Horde jegyzetfüzetet" és tartsd rendben és stílusosan a gondolataidat és jegyzeteidet a World of Warcraft univerzum inspirációjával! Legyél kreatív és organizált ezzel a fantasztikus jegyzetfüzettel!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: World of Warcraft
Súly: 0.4 kg
Anyaga: papír
Mérete: 21,7cm x 15,5 cm
Oldal szám: 180
Tulajdonsága: Kemény borítás, tokkötés, belül nyomtatott lapokkal, könyvjelző

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: