A varázsló szelleme - Jég sárkány hógömb

Kód: DRG492
Nincs értékelés
Márka: Puckator
12 990 Ft
Raktáron
Várható kézbesítés:
2024.7.19
Szállítási lehetőségek

Hivatalos Anne Stokes termék

A Varázsló Szelleme - Jég Sárkány Hógömb egy varázslatos dísztárgy, amelyben egy bűvös jelenet bontakozik ki. Ez a szobor egy varázslót ábrázol, aki mellette egy köállványon egy hógömb található. A hógömb varázslatos jeleneteket tartalmaz, és lenyűgöző látványt nyújt.

Részletes információ

Termék részletes leírása

  • Varázsló Alakja: A szobor a varázsló alakját részletgazdagon ábrázolja, aki a hógömböt bűvöli. A varázsló karaktere és stílusa teljesen lenyűgöző, és elvarázsolja a nézőt.

  • Hógömb: A köállványon található hógömb lenyűgöző jeleneteket és részleteket tartalmaz. A hógömb gyönyörű üvegből készült, és amikor megrendszerezve, megelevenednek a varázslatos pillanatok.

    Felhasználási Terület:

    A Varázsló Alakja - Jég Sárkány Hógömb ideális választás mindazoknak, akik szeretik a varázslat és fantázia világát. Ez a dísztárgy kitűnően mutat a polcokon, asztalokon, vagy bármelyik helyiségben, ahol egy kis misztikumra és bűvös hangulatra van szükség.

    Ez a szobor szintén lehet egy lenyűgöző ajándék lehetőség olyan személyeknek, akik értékelik a művészetet és a varázslatos világot.

    A Varázsló Alakja - Jég Sárkány Hógömb egy olyan dísztárgy, amely ötvözi a művészetet és a misztikumot, és elragadóan mutat otthonodban vagy irodádban. Engedd, hogy a varázsló alakja és a hógömb lenyűgözzen téged ezzel a gyönyörű alkotással!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Sárkányok
Súly: 1 kg
Anyaga: Polyresin, üveg
Mérete: 20 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: