Csontvázkézben LED-es kristálygömb hangulatvilágítás

Kód: SK322
Nincs értékelés
Márka: Puckator
19 990 Ft
Raktáron
Várható kézbesítés:
2024.4.22
Szállítási lehetőségek

Egy prémium hangulatvilágítás

A Csontvázkézben LED-es kistályömb ideális választás mindazoknak, akik egyedi és hangulatos dísztárgyat keresnek otthonukba vagy irodájukba. Ezzel a különleges darabbal varázsolhatnak egyedi atmoszférát bármilyen térbe.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Csontvázkézben LED-es Kristálygömb egy egyedi és lenyűgöző dísztárgy, mely egyszerre szolgál fényforrásként és dekorációként. Ezt a különleges készítményt egy élethű csontváz kéz tartja, mely egy üveggömböt fog át. A varázsa akkor válik igazán észrevehetővé, amikor bekapcsoljuk, hiszen a gömbön megjelenő sárkány motívumok lenyűgöző világítást varázsolnak.

 

Főbb Jellemzők:

  • Egyedi Design: Az élethű csontváz kéz fogja a kristálygömböt, ezáltal különleges és figyelemfelkeltő látványt teremtve.

  • LED-es Világítás: A bekapcsolt állapotban a gömbön megjelenő sárkány motívumok lenyűgöző, hangulatot teremtő fényjátékot kínálnak.

  • Magasság: A 26 cm magasságú készülék tökéletes méretének köszönhetően bármelyik helyiségben stílusos díszként funkcionál.

  • Kiváló Minőség: A plexiből készült gömb garantálja a termék tartósságát és lenyűgöző tisztaságát, miközben az élethű csontváz kéz extra karaktert ad neki.

Felhasználási Terület:

A Csontvázkézben LED-es kristályömb ideális választás mindazoknak, akik egyedi és hangulatos dísztárgyat keresnek otthonukba vagy irodájukba. Ezzel a különleges darabbal varázsolhatnak egyedi atmoszférát bármilyen térbe.

Ez a termék tökéletes ajándék lehetőség is, különösen azok számára, akik szeretik a különleges és lenyűgöző dekorációkat.

Bármilyen helyiségben elhelyezve, ez a Csontvázkézben LED-es kristályömb biztosítja a stílusos és egyedi atmoszférát. Tegye különlegessé otthonát ezzel a varázslatos világító dísztárggyal!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Sárkányok
Súly: 1 kg
Anyaga: műanyag, hideggyanta, fém
Mérete: 19.5x15.5x26 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: