Harry Potter 4 darabos tányér szett

Kód: ABYTAB012
Nincs értékelés
Márka: AbyStyle
13 990 Ft
Raktáron
Várható kézbesítés:
2024.6.25
Szállítási lehetőségek

Hivatalos Harry Potter termék

A "Harry Potter 4 Darabos Tányér Szett" egy varázslatos konyhai kiegészítő a Harry Potter rajongók számára, akik szeretnék az étkezéseiket egyedivé és stílusossá tenni.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A "Harry Potter 4 Darabos Tányér Szett" egy varázslatos konyhai kiegészítő a Harry Potter rajongók számára, akik szeretnék az étkezéseiket egyedivé és stílusossá tenni. Ez a szett tartalmaz négy különböző mintájú tányért, mindegyik a Roxfort iskola négy házának (Griffendél, Hugrabug, Hollóhát, Mardekár) logojával díszítve.

Jellemzők:

  • Magas Minőségű Anyag: A tányérok magas minőségű kerámiából készülnek, amelyek tartósak és könnyen tisztíthatók.

  • Méretek: Minden tányér átmérője 21 cm, így ideális méretű az étkezésekhez.

  • Négy Ház Design: A tányérok négy különböző ház logójával vannak díszítve: Griffendél, Hugrabug, Hollóhát és Mardekár. Minden tányér kifejező és részletes mintával rendelkezik.

  • Gyűjthető: Ez a szett kiválóan alkalmas a Harry Potter gyűjtőknek, akik szeretnék gyűjteni a Roxfort házakat ábrázoló konyhai kiegészítőket.

Roxfort Élmény:

Ezek a tányérok lehetővé teszik, hogy az étkezéseid során egy kis részét a Roxfort iskola világának hozd be. Használd mindennap vagy különleges alkalmakra, hogy megmutasd rajongásodat a Harry Potter sorozat és a Roxfort házak iránt.

Ez a tányér szett kiváló ajándék a Harry Potter rajongók számára, és egyedülálló módon fejezhetik ki szeretetüket a sorozat iránt az étkezések során.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Harry Potter
Súly: 2 kg
Anyaga: kerámia
Mérete: 4 db 21 cm átmérő
Mikrohullámú sütőben használható: igen
Mosogatógépben használható: igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: