Harry Potter tükör bögre alátéttel

Kód: MMP005
Nincs értékelés
Márka: GB Eye
9 990 Ft
Raktáron
Várható kézbesítés:
2024.4.23
Szállítási lehetőségek

Hivatalos Harry Potter termék

A "Harry Potter Tükör Bögre Alátéttel" egy kivételes prémium termék a Harry Potter rajongók számára, akik szeretnék a reggeli italozást és az étkezést egyedi és varázslatos élménnyé tenni.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A "Harry Potter Tükör Bögre Alátéttel" egy kivételes prémium termék a Harry Potter rajongók számára, akik szeretnék a reggeli italozást és az étkezést egyedi és varázslatos élménnyé tenni. Ez a porcelán bögre különleges tükrös felülettel rendelkezik a csésze fülén és a csésze karimáján, amely még inkább emeli az italozás élményét. A bögrehez tartozik egy alátét is, amely az iskolájuk, a Roxfort iskola négy házának logóival van díszítve.

Jellemzők:

  • Magas Minőségű Anyag: A bögre porcelánból készül, ami stílusos és tartós megjelenést kölcsönöz neki. A tükör felület kiváló minőségű és ellenálló.

  • Méretek: A bögre űrtartalma 300 ml, így ideális méretű a reggeli kávéhoz vagy teához. Az alátét átmérője 20,5 cm.

  • Tükör Felület: A bögre füle és karimája tükrös felülettel rendelkezik, amely varázslatosan kiemeli az italozás élményét.

  • Roxfort Házak Design: Az alátét a Roxfort iskola négy házának logóival van díszítve, így minden egyes italozás során megmutathatod, melyik házhoz tartozol.

  • Prémium Élmény: Ez a bögre tökéletes választás a Harry Potter rajongók számára, akik szeretnék egyedivé és prémium élménnyé tenni a reggeli italozást.

Roxfort Élmény:

Ez a tükör bögre és alátét lehetővé teszik, hogy egy kis részét a Roxfort iskola világának hozd be a reggeli italozás során. Mutasd meg rajongásodat a Harry Potter sorozat és a Roxfort házak iránt minden nap.

Ez a prémium termék tökéletes ajándék a Harry Potter rajongók számára, és egyedülálló módon fejezhetik ki szeretetüket a sorozat iránt minden reggel.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Harry Potter
Súly: 0.4 kg
Anyaga: kerámia
Mérete: Csésze 300 ml, alátét tányér:20,5 cm átmérő

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: