Harry Potter - Golden Hogwarts prémium pénztárca

Kód: ABYBAG248
Nincs értékelés
Márka: AbyStyle
8 990 Ft
Raktáron
Várható kézbesítés:
2024.5.29
Szállítási lehetőségek

Hivatalos Harry Potter termék

Az "Harry Potter - Golden Hogwarts" prémium pénztárca ideális választás mindennapi használatra és egyúttal egy ajándék, amely a Roxfort és a Harry Potter univerzum iránti rajongást hűen tükrözi.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Harry Potter - Golden Hogwarts Prémium Pénztárca

A "Harry Potter - Golden Hogwarts prémium pénztárca" a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola méltóságát és varázsát örökíti meg egy kiváló minőségű és stílusos kiegészítőben. A bordó szín és az arany logóval díszített fém szegéllyel ez a pénztárca a Harry Potter univerzum rajongói számára ideális választás.

Műszaki adatok:

  • Méretek (zárva): Kb. 9,5cm x 11cm
  • Méretek (kinyitva): Kb. 22cm
  • Anyag: Magas minőségű poliuretán

Dizájn:

  • A "Harry Potter - Golden Hogwarts" prémium pénztárca elegáns bordó színével és arany logójával lenyűgözi a rajongókat. Az arany szegéllyel keretezett dizájn kiemeli a minőséget és a stílust.
  • A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola címere azonnal felismerhetővé teszi ezt a pénztárcát, és büszkén kifejezi a Harry Potter világ iránti elkötelezettségedet.

Funkciók:

  • A pénztárca rendkívül praktikusan több rekeszt kínál az aprópénznek, bankjegyeknek, bankkártyáknak és egyéb személyes dokumentumoknak. Így minden pénzügyi eszközöd könnyen rendben tartható.

Praktikus és stílusos:

  • Az "Harry Potter - Golden Hogwarts" prémium pénztárca ideális választás mindennapi használatra és egyúttal egy ajándék, amely a Roxfort és a Harry Potter univerzum iránti rajongást hűen tükrözi.

Hordozd ezt a pénztárcát mindenhová, és légy büszke arra, hogy a Harry Potter világát mindig magaddal viheted. Az "Harry Potter - Golden Hogwarts prémium pénztárca" stílusos és elegáns kiegészítő, amely minden rajongó számára kihagyhatatlan.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Harry Potter
Súly: 0.1 kg
Anyaga: poliuretán
Mérete: kb 9,5cm x 11cm zárva, L 22cm kinyitva

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: