Harry Potter- Hogwarts fém kulcstartó

Kód: ABYKEY134
Nincs értékelés
Márka: AbyStyle
2 990 Ft
Raktáron
Várható kézbesítés:
2024.7.17
Szállítási lehetőségek

Hivatalos Harry Potter termék

Az "Harry Potter - Hogwarts fém kulcstartó" egy remek ajándék minden korosztály számára, aki rajong az izgalmas és varázslatos Harry Potter világért.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Harry Potter - Hogwarts Fém Kulcstartó

Az "Harry Potter - Hogwarts fém kulcstartó" egy kicsi, de rendkívül jelentős kiegészítő a Harry Potter rajongók számára. Ezt a kiváló minőségű fém kulcstartót a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola címere díszíti, és bármely kulcsnál vagy táskán könnyedén hordozhatod.

Műszaki adatok:

  • Anyag: Minőségi fém
  • Méretek: 4 x 5,5 cm

Dizájn:

  • A Roxfort Iskola címerét hűen és részletesen visszaadó fém kulcstartó azonnal felismerhetővé teszi a Harry Potter világának rajongói számára. A címer a varázslóiskola hagyományos jelképe és büszke emlékeztetője a könyvek és filmek misztikus világának.

Praktikus és stílusos:

  • Az "Harry Potter - Hogwarts" fém kulcstartó nemcsak a kulcsaidat tartja biztonságosan, hanem egyúttal egy divatos kiegészítő is, amelydel minden napodat varázslatossá teheted.

Ez a kulcstartó a Harry Potter univerzum iránti szeretetedet és elkötelezettségedet hűen kifejezi. Vidd magaddal, hogy mindig közel legyen hozzád a Roxfort varázslatos világa, és mutasd meg mindenki számára a rajongásodat!

Az "Harry Potter - Hogwarts fém kulcstartó" egy remek ajándék minden korosztály számára, aki rajong az izgalmas és varázslatos Harry Potter világért.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Harry Potter
Súly: 0.1 kg
Anyaga: Fém
Mérete: 4 x 5,5 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: