Mantrikus Kéz - Fekete és Arany

Kód: MANT01
Kiárusítás
Nincs értékelés
Márka: Puckator
8 490 Ft
Raktáron
Várható kézbesítés:
2024.5.29
Szállítási lehetőségek

A Mantrikus Kéz - Fekete és Arany egy olyan tárgy, amely összehozza a szépséget és a spirituális jelentést. Engedd, hogy ez a kéz megérintsen és inspiráljon a mindennapi életedben!

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Mantrikus Kéz - Fekete és Arany egy lenyűgöző dísztárgy, amely mágikus és spirituális jelentéssel bír. Ez a kéz a rézia anyagból készült, és fekete-arany színbemutatójával egyediséget és eleganciát sugall.

Főbb Jellemzők:

  • Rézia Anyag: A Mantrikus Kéz a rézia anyagból készült, ami egy természetes és texturált anyag. A rézia egyedi tapintása és megjelenése tovább fokozza a kéz szépségét.

  • Mágikus és Spirituális: A Mantrikus Kéz egy mágikus és spirituális szimbólumot ábrázol. Ezt a kézjelent használják a meditációban, a jó energetikai áramlás elősegítésére és a pozitív energiák hívására.

  • Fekete és Arany: A fekete és arany színek kontrasztja eleganciát és mélységet kölcsönöznek a Mantrikus Kéznek. A fekete a misztikumot és a titokzatosságot szimbolizálja, míg az arany a gazdagságot és a fényességet képviseli.

Felhasználási Terület:

A Mantrikus Kéz - Fekete és Arany egy tökéletes választás mindenki számára, aki spirituális vagy mágikus jelentésű dísztárgyat keres. Ez a kéz ideális lehet meditációs vagy jó energia teremtő gyakorlatokhoz.

Ez a kéz szintén alkalmas otthoni dekorációként, vagy akár egyedi ajándékként is olyan embereknek, akik értékelik a spirituális jelentéseket és a szép díszítéseket.

A Mantrikus Kéz - Fekete és Arany egy olyan tárgy, amely összehozza a szépséget és a spirituális jelentést. Engedd, hogy ez a kéz megérintsen és inspiráljon a mindennapi életedben!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ezotéria
Súly: 0.8 kg
Anyaga: gyanta
Mérete: 9 x 7 x 25.5 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: